JAJAMENSAN!!!

Jag klarade VU2 med glans. 40 poäng av 41 möjliga på slutprovet. Rätt okej. :) Nu är jag helt färdigutbildad.
I RULE!!

Och för två minuter sedan ringde Örebro Studentsångares dirigent för att hälsa mig välkommen till kören.
I RULE, I KVADRAT!!

Troligen den mest uppbokade veckan ever...

..är snart till ända. Den började med en intensiv jobbsökning under måndag förmiddag, därefter ett par timmars plugg, ett par timmars shoppingsällskap till Isse och sen bandrep.
Tisdagen och onsdagen tillbringades till största delen i Sofia Magdalena-utstyrsel på Studentmässan. Tisdagskvällen innebar deltagande i öppen repetition med Örebro studentsångare och onsdagskvällen spexrep inför nolleföreställningen. Torsdagen - mer jobbsökande, och street dance på kvällen. Fredagen - lite lökande samt uträttande av ärenden. Sen var det aulan hela eftermiddagen och kvällen med världens absolut segaste genrep.
Och så igår var det dags. Sista föreställningen ever av Furstinnan av Sicilien... och min sista spexföreställning. Kanske också ever. Jag har numera siktet inställt på en annan studentförening. Jepp, jag var på audition för Örebro Studentsångare idag. Jag tror att det gick ganska bra. Jag hoppas att det gick bra. Jag vill verkligen vara med! Får besked mot slutet av nästa vecka. Spännande.
Och om ca en och en halv timme sitter jag på tåget till Sthlm för att gå väktarutbildning VU2 i Kista. Ska bli skönt att bo på hotell och inte behöva laga mat, eller diska, eller gå och ...plocka... (sådär som man gör hemma) i flera timmar om dagen. Men jag är så nedrans nervös för kursen! Det var ju evigheter sen jag gick VU1, kommer ju för bövelen inte ihåg NÅNTING! Gaah. Det jag kommer ihåg är att handklovar är vansinnigt svåra att hantera, och att jag hade jäkligt ont överallt efter självskyddsavsnittet. Det får bli till att plugga på gamla anteckningar och hoppas på det bästa.

Önska mig lycka till! À bientôt!


Deprimerande

Både stora och små saker.
Jag är arbetslös och fattar ingenting om hur a-kassan fungerar. Jag hatar att vara vuxen.
Isbjörnar kämpar för sitt liv för att det inte finns tillräckligt med is för dem att vara på. Jorden går under framför våra ögon.
Och våra katter pissar och skiter numera i vår säng så det står härliga till.
Orka liksom.
Allting är ju ändå bara åt helvete. Varför bry sig? Varför ens försöka när det inte tjänar någonting till? När det bara är ett evigt Sisyfosarbete precis allting?

RSS 2.0