Insomnia

Jag ska gå upp om fyra och en halv timme. Men meningen är att jag ska ha somnat innan dess, tack!!

Jag fattar inte att det ska vara så jävla svårt. Det är andra gången på relativt kort tid som jag drabbas av oförklarlig insomnia natten innan jag ska börja jobba efter att ha varit ledig ett par dagar. Jag uppskattar det INTE.
Vet inte vad problemet är? Det är lätt att tro att det är psyket som ställer till det, att kroppen är trött men att huvudet är hyperaktivt och att man därför inte kan koppla av.
Men jag undrar jag.
Ibland när jag haft svårt att somna brukar jag försöka använda omvänd psykologi på mig själv, genom att spärra upp ögonen allt vad jag kan och stirra i taket och verkligen kämpa för att ögonen INTE får falla ihop, då allt som oftast har det funkat klockrent, det tar inte lång tid förrän jag har somnat då. Eller så brukar jag räkna. Inte får, som traditionen säger, utan bara räkna. Det brukar inte heller krävas särskilt lång tid.
Men nu ikväll var det lögn.
Det är andra svängen jag är uppe nu.

Ska man vara tacksam?
Ooh, en massa extra tid att skriva blogginlägg, fixa matlåda, förbereda saker, klappa katterna lite extra? Packa en flyttlåda till kanske?
Så fan heller!
Jag jobbar långa dagar - jag vill ha långa nätter som inkluderar sömn!!!

Har nån några tips? Hur stänger man av hjärnan och får kroppen att inse att den också ska ställa in sig på viloläge? Med en dator funkar det hur lätt som helst, det är fan orättvist!!

Satans jävla helvete.

...Nu ska jag gå upp om fyra timmar och en kvart.


Svenska Hollywoodfruar

Det kan inte hjälpas. Jag såg det, och jag måste skriva om det.
Okej, att heta Agnes-Nicole borde egentligen vara olagligt, men bortsett från att hon försöker se ut att vara jämnårig med sina tonårssöner, så verkade hon ju ändå ha nånting innanför pannbenet. Hon hade ju faktiskt ett eget produktionsbolag.
Anna Anka (vilket också är ett helt vansinnigt namn) verkar inte heller vara helt blåst, även om hon verkar jävligt arrogant och osympatisk.
Och så har vi kvar Maria Montazami. Oj oj oj, var ska jag börja med denna kvinna...? Hon är totalt väck. Det finns inget som helst vett i det där sönderblonderade huvudet. "Alltså, om du inte klär upp dig när du går till gymet så vill ju din man skilja sig...!" Alltså, det kan inte vara på riktigt! Det är totalt vansinne!


RSS 2.0