Babbel och snack

Ebbas senaste inlägg fick mig att inse extra mycket att min ängel Dennis verkligen officiellt kan klassas som drömprins. Av hennes kanske trettio kriterier har han typ 28. Att han hade allt det där visste jag ju. Men det är trevligt att bli påmind om det. :)

Tommys senaste inlägg fick mig att vilja skriva listor. Och eftersom min förälskelse i Kiefer Sutherland alldeles nyligen blossade upp igen, så... Kiefer ligger på första plats eftersom han är han, men i övrigt är det vansinnigt svårt att rangordna. Därför inga nummer. Men i alla fall.

Mina bästa skådisar (några av dem, i alla fall, jag kommer ju komma på fler när det här inlägget är publicerat, och då lägger jag till dem i kommande inlägg)

Kiefer Sutherland Jag vill gifta mig med honom. På riktigt, alltså. Han är vansinnigt snygg, sexig, manlig och begåvad.
Bästa roller: Athos i De tre musketörerna och naturligtvis Jack Bauer i 24.

Kevin Spacey Det är lite komiskt, eftersom jag länge avskydde Spacey. Tyckte att han bara var läskig och otäck och dålig och vägrade se filmer med honom. Men så såg jag American Beauty. Resten är historia.

Mads Mikkelsen Blev störtkär i honom som hårdkokte Allan Fischer i Mordkommissionen. Och han är bara helt fantastisk i Älskar dig för evigt. Vacker, begåvad, ödmjuk och dansk. Jag älskar danska. :)

Johnny Depp OJ, SÅ OTIPPAT!!!

Alan Rickman Herreguuuuuuuuuuuud vad han är bra!!! Han är så stilig och skrämmande!
Bästa roller: Hans Gruber i Die Hard, Severus Snape i Harry Potter-filmerna, Eamon De Valera i Michael Collins och domare Turpin i Sweeney Todd.

Gary Oldman Herreguuuuuuuuuuuud vad han är bra!!!
Bästa roller: Dracula i filmen med samma namn, Ivan Korshunov i Air Force One, Sirius Black i Harry Potter-filmerna och Lee Harvey Oswald i JFK

Bruce Willis Du trodde väl inte att jag tänkte lämna honom utanför? Die Hard är min bästa actionrulle EVER.

Matt Damon Samma sak som med Kevin Spacey, faktiskt. Gillade ingenting med Damon förrän jag såg Bröderna Grimm. Då blev det annat ljud i skällan.

*****

För övrigt: HILLARY FOR PRESIDENT!!!
Jag kan egentligen ingenting om politik, och Barack Obama är säkert också väldigt kompentent -
men Hillary är kvinna, för fan! DET ÄR PÅ TIDEN!!!

Visst ja...

...glömde ju resten av utmaningen. Hmm... Vilka ska jag utmana då?

-> Isse (men du har väl säkert redan blivit utmanad av nån annan...)
-> Alex
-> Lisa
-> Ola :)
-> Tina :)
-> Fredrik
-> Malin

Okej, kör hårt!

ÄNTLIGEN!, no.2

Helvete vad folk blev upprörda då, över att någon sa att barn kan vara jävliga. Men det ÄR ju så!!! Herregud... Hmpf, om nån skrev  t.ex. "jag hatar katter", då skulle minsann ingen reagera... För sånt får man tycka, tydligen. Men barn, för guds skull, de får man inte ens andas ett negativt ord om, för då ska man skinnflås och stekas på spett och förnedras och bespottas och tryckas ned och bli bemött med den förbannade jävla nedlåtande attityden "Ja men du har ju uppenbarligen inga barn själv, kom igen om några år när du har fått barn (som om det skulle vara nån jävla lag!!!) så kan vi prata"... AAAAARRRGGH!!!!! Jävlar vad upprörd jag blev nu då! Men när man inte får tycka vad man vill blir det lätt så.

Nåväl, Dennis och jag är tillbaka från vår Alpresa. Det var underbart. Inte så mycket mer att säga egentligen, underbart vackert väder alla dagar utom en, fungerande skidåkning (personligen var jag dock aningen sämre skidåkare än vad jag nog hade trott...) i långa härliga pister, och god mat i massor på centret där vi bodde. Fransmän som varken kan prata engelska eller passa tider, osköna sängar och inte världens roligaste medresenärer alla gånger kanske, men va fan. Underbart i alla fall. Det kommer göras om. :)

På tal om Alper, så har Ebba Luna utmanat mig att berätta sju sanningar om mig själv.
Så här lyder utmaningen:
Länka till den som utmanat dig
Berätta sju sanningar om dig själv
Utmana sju personer
Lämna ett meddelande till dem du utmanar
Okej, visst, jag kan ju försöka. Men vet jag så pass mycket om mig själv? Egentligen?
Det återstår att se...
1. Jag tycker att böcker är världens bästa uppfinning. Jag älskar böcker, jag är besatt av dem. En av mina högsta drömmar är att ha ett alldeles eget bibliotek i stil med det som finns i slottet i Skönheten och Odjuret.
2. Jag tycker att äldre (och ofta kända, det medger jag...) män är vansinnigt stiliga.
3. På skolresa i Prag åkte jag och två kompisar åt fel håll på spårvagnen och hamnade ute i ett industriområde mitt i natten, med väldigt lite pengar på oss... Vi lyckades dock, lovad vare Oden, efter många strapatser ta oss till vårt hotell utan att bli sålda som sexslavar...
4. Jag har aldrig någonsin rökt, och är vansinnigt stolt över det. (Däremot har jag drömt att jag har gjort det, ett flertal gånger, av någon outgrundlig anledning...) Är rabiat icke-rökare.
5. Om man bortser från vinet på universitetsnollningsbrännbollen har jag aldrig druckit hembränt.
6. Jag har haft viktkomplex hela livet.
7. Jag önskar att jag kunde använda magi som de gör (på Hollywoodvis...) i en av mina favoritfilmer "The Craft".

Kanske inte var så jäkla spännande. När det här inlägget väl är publicerat kommer jag kanske komma på ett gäng andra sanningar som jag då tycker jag borde tagit med istället. Får väl se om jag skriver några till då då.

Från det ena till det andra så är jag numera i princip arbetslös. ARBETSSÖKANDE!!, menar jag. Och pank. Nästan. INTE så kul. Nån som har en ledig tjänst som passar mig perfekt och betalar trevliga pengar??

RSS 2.0