Nu blir jag bara så trött.

Veckan började hysteriskt. Fick panik varje gång jag bläddrade i kalendern. Men jag tog en dag i taget, och det gick bättre än väntat. Det TROTS att ännu fler grejer dök upp. Bra grejer också. Jag såg ljust på tillvaron.
Men idag tog det stopp.
Ett telefonsamtal avslöjade mycket tråkiga saker för folk man bryr sig om.
Varsel oroar.
Och KATTFANJÄVELSKAPSHELVETET pissar i extrasängen. Men naturligtvis upptäcker man det inte medan hon gör det så man kan skälla på henne. Nej då. Utan efteråt, när hon redan hunnit lämna brottsplatsen. Vad fan gör man då liksom? Då kan man inte skälla. Utan bara vackert ställa sig och skura madrassen och spola bort pisset i badkaret. Ska man förklara pedagogiskt för henne att "så får man inte göra"? Eller VAD? VAD FAN SKA MAN GÖRA?!
Nu du unga damen hänger du på en jäääävligt skör tråd, det önskar jag att du begrep.
Pissar du en gång till så åker du ut.

Informationsspya: innehållsrikt men rörigt

Vi räknade med att det skulle gå igenom, att vi skulle flytta. Det gjorde det inte. Så vi skulle inte flytta. Vi ändrade detaljer, fixade, donade. Sen gick det igenom. Yay. Så nu ska vi flytta i alla fall. Har någon packat ihop hela sitt liv på fem dagar? I så fall tas tips tacksamt emot. Vi har fler flyttkartonger än vi har möbler.
Jag är ett UFO i ÖSS. Alla är jättesnälla och trevliga, men jag känner inte att jag är en del av gemenskapen. Inte än. Men sånt tar ju tid. Och det är plågsamt att vara så dålig som man verkar vara ibland. UFO, som sagt.
Jobbmässa idag. Söker här, där och längre bort. Är så trött på min meritförteckning att jag vill döda den. Var vansinnigt nedslagen i allmänhet igår, hade varit ett ufo som sagt och dessutom fått ett nej på ett job jag hade sökt, ett jobb som jag gärna hade velat ha. Och nar man fått ganska många nej så känner man sig inte riktigt lika peppad att fortsätta söka, för "ingen arbetsgivare kommer ju vilja ha mig ändå". Men ett par små nya myrsteg har jag tagit idag i alla fall. Det är viktigare än någonsin att jag får ett jobb med en fast inkomst nu, men tanke på att vi ska flytta till vår nya, större, dyrare drömlägenhet om tre dagar!!!
På tal om jobb så blev jag vid lunchtid idag inkastad på en visning på slottet ikväll! En typ av visning jag aldrig gjort förut, och som jag ska göra ensam!!! Men va fan, jag säger som Kjell Bergkvist i den förra eniro-reklamen (varför tog de bort den, förresten? den var ju vansinnigt rolig!): "Jag gör vadsomhelst för pengar."
Nu hinner jag inte spy mer här, jag måste läsa på byggnadshistoria. Och så har jag lite kramp.


RSS 2.0