VU1, sjunde dagen

Tänker inte snacka så mycket om VU1:an idag, men eftersom det i alla fall är en rubrik - som är så nedrans svårt att komma på - så kör vi väl på det då.
Ganska trist dag idag, med snack om arbetsmiljö, en snabbgenomgång av kollektivavtalet, prat om larmteknik, samt lite rollspel innefattande gripande och skyddsvisitation.
Det var roligare igår när vi hade brandutbildning. Vad gjorde vi då, nu igen? Fick öva oss att använda brandslang, brandsläckare (skum), samt släcka brand i en docka med hjälp av brandfilt, bland annat. Dagen avslutades med en stafett innehållandes dessa moment samt att transportera en pulka - fylld med betong - en viss sträcka. Min grupp kom tydligen sist i tävlingen (hade gjort en del annat innan också, som nån frågetävling gällande brandexperiment och så), men vi fick i alla fall stjärna i kanten för "Bästa utförande". Vilket jag personligen tycker borde inneburit att vi vann tävlingen, äran och den stora flaskan bubbelcider som stod på spel, även om vi inte var snabbast. Vi gjorde ju rätt när vi släckte dockan, t. ex., och lät det ta några sekunder för att verkligen släcka elden ordentligt från början, istället för att vara stenkåta på att bara få en bra tid. Men visst, visst, whatever...
Ikväll verkar det som om några av oss ska ut på stan och socialisera oss lite över en öl. Men det blir under lugna former, med tanke på att vi ska ha HLR imorgon. Då gäller det att vara fräsch. Phew.

Nåväl, nu byter vi ämne.
I senaste inlägget på en väns blogg läser jag om "kvalitetstid för mig själv" (dvs. min kompis). Och jag blir jäkligt avundsjuk. Jag vill också ha kvalitetstid för mig själv!!
Nu är det bara två dagar kvar på VU1:an. Skönt å ena sidan, jättetråkigt å andra sidan. Kommer framför allt sakna kursledaren Danne. Han den duktige och snygge, ni vet. :)
Men i alla fall, sen när den väl är över måste jag TOKLÄSA och skriva grejer till den där förbannade delkursen i litterär stilistik för att försöka klara av den innan juni är över. Tror INTE att det kommer gå. Men men...
Bortrest i helgen eftersom yngsta storasystern fyller 30 och har brakpartaj ute i västkustska skärgården. Kul, men faan. Tidsödande... Äh, som om jag bryr mig. Partaj på lördag, Liseberg på söndag. Plugga? HAAH! Skulle inte tro det!!
Sen ska det skrivas manus och repas inför jobbet på slottet i sommar. Kick-off. Midsommar. Hem. Kul. Tiden går. Tillbaka. Börjar jobba. Juni snart slut. Panik. Faan.

Gah. Hur ska det gå, hur ska det gå? Kommer ju jobba som en gnu hela sommaren. Ingen solbränna att tala om här inte. Men å andra sidan så tappar man (kanske eventuellt möjligen) förhoppningsvis (!) bort ett par kilon i slottets alla trappor...
Nåväl, poängen är att jag fanimej inte kommer få någon kvalitetstid för mig själv på mycket mycket myycket länge. Suck.

Kommentarer
Postat av: eBbA

Fina Suzer! Det låter tufft med så mycket jobb, men roligt och spännande också. Som du kan läsa i dagens inlägg, blev det inte så mycket mer kvalitetstid igår. Mer spring med överfulla brickor ut och in på Helsningborgs Stortorg...
Tänker på dig och tar några extra dopp i havet åt dig! Jääääätte många jääääätte stora kramar!

2007-06-06 @ 10:36:33
URL: http://ebbaluna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0